Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

8,8 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
9,1
Comfort
8,6
Locatie accommodatie
9,1
Faciliteiten
8,4
Personeel
8,8
Waar voor uw geld
9,0
Beoordelingen
    nl
    7,5
    13 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    10
    4 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Eric en Coryse
    lu
    10
    30 december 2017
    Belgen mogen niet twijfelen... Vakkundige uitleg door Belgische uitbaters
    Internet was traag of was er soms niet
    Zeer vriendelijke uitbaters
    Maggi
    be
    9,6
    11 november 2017
    Ik wens soi en Karla veel geluk voor de toekomst
    Het interieur mag eens opgefrist, maar de mensen zijn aan het einde van hun carrière, dus dat zal voor de volgende zijn
    De Belgische eigenaars waren zeer vriendelijk. We kregen bij het vertrek nog een doosje padkos mee
    Lisanne
    nl
    5,4
    8 november 2017
    De locatie is fantastisch, de accomodatie laat te wensen over.
    Hygiëne in de kamer en van de badkamer. De haren lagen nog in het doucheputje bijv. Het ontbijt is erg minimaal, het interieur is gedateerd en het oogt rommelig.
    Het uitzicht vanaf de locati
    Agaath
    nl
    7,9
    11 oktober 2017
    prima overnachtings adres.
    Vriendelijke gastvrouw en gastheer. Leuke lokatie.
    nl
    10
    10 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    brion
    be
    9,6
    25 april 2017
    goed verblijf, rustig , op wandelafstand van restaurants en strand.
    viel niet tegen maar was iets verouderd. Wel net. Prijs kwaliteit echter zeer goed.
    zeer ruime b&b. vriendelijke eigenaars. Goede uitleg.
    Lisanne
    nl
    10
    16 april 2017
    -
    Het uitzicht op zee vanuit de kamers en de eigenaars.
    gerrit
    nl
    9,6
    12 februari 2017
    Perfect
    Helemaal niets op aan te merken.
    Het hele verblijf is perfect geweest hele mooie accommodatie het geld dubbel waard.
    uglykid
    be
    7,9
    11 februari 2017
    Goed verblijf bij landgenoten
    Miste wel een zwembad
    Goed gelegen B&B om Jeffreys bay te verkennen , goede restaurants in de buurt
    Anton
    nl
    8,8
    10 december 2016
    Dik tevreden
    Jammer dat de oprit zo steil was.
    Wij waren er een nacht en route naar Addo, maar hadden spijt dat we niet een nacht aan vast konden plakken. Fijne kamer, goed ontbijt en heel lief, toen we weggingen kregen we een doosje met wafels en koek voor onderweg!
    ron
    nl
    7,1
    4 december 2016
    Het is wat oubollig, niet echt gezellig.
    Locatie t.o.v. zee, maar Jeffry's Bay viel tegen.
    Erik
    nl
    10
    30 november 2016
    Heel goed
    Helemaal perfect, een ouder Belgiës echtpaar die alles voor je doen om het naar je zin te maken.
    nl
    6,2
    7 november 2016
    Terug in de tijd..
    Het was net of je 30 jaar terug ging in de tijd en bij opa en oma logeerde. Het rook er muf en had weinig faciliteiten. Eigenaren kijken 's avonds tv in de gezamenlijke woonkamer (de tv staat dan ook heel hard). Badkamer was niet echt schoon, haren op de vloer en gebruikte zeepjes (zoals bij je oma) op de wastafel. Geen warm water ook.
    Goede locatie, aardige gastvrouw en gastheer.
    Kees
    nl
    10
    27 oktober 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Paul
    be
    10
    3 maart 2016
    ons verblijf was perfect.
    geen enkele opmerking
    Zowel de kamer als het ontbijt en de gastvrouw en gastheer zijn schitterend.
    Stefan
    nl
    8,8
    20 februari 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    7,5
    30 januari 2016
    voor 1 nacht prima
    voor 1 nacht prima
Sluiten